Hoitaja - Keuruun kaupunki

Hoitaja - Keuruun kaupunki

Haetaan kesäsijaisia kotihoitoon toukokuusta alkaen elo-syyskuulle. Tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia, joista voidaan sopia hakijan toiveiden mukaan.

Kotihoidon tehtävänä on turvata kotona asuminen silloin, kun asiakkaan toimintakyky on sairauden, vammaisuuden tai vanhuuden vuoksi siinä määrin alentunut, että arjesta ja päivittäisistä toiminnoista selviytyminen on vaikeaa. Kotihoidon työntekijät auttavat päivittäisissä toiminnoissa, kuten pukemisessa, pesuissa, lääkehuollossa sekä tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavanhoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä sairaanhoitajien, fysioterapeuttien ja palveluohjauksen kanssa.

Kotihoitoa järjestetään seitsemänä päivänä viikossa klo 7-22 ja Keuruun keskustan alueella myös ympärivuorokautisesti. Työhön kuuluu ilta-ja viikonlopputyötä, sekä satunnaisesti yötyötä työparin kanssa.

Kotihoidossa toteutetaan voimavaralähtöistä hoitotyötä. Sen lähtökohtana on ajatus, että asiakas nähdään ainutlaatuisena ihmisenä, jolla on sairauksista huolimatta kykyjä ja voimavaroja.

Toivomme sinulta ihmisläheistä ja innostutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Ajokortti on eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme vaihtelevan sekä mielenkiintoisen työn.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Myös opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset toivotaan täytettävän sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi/asukkaat/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

vs. kotihoidonohjaaja Grete Karttunen 040 061 8483 ja vs. kotihoitopäällikkö Riikka Röppänen 0400 537 471
Sähköposti; etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu, Keuruu

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa!
Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Tutustu työnantajaan