Henkilöstösuunnittelija - Oulun kaupunki

Henkilöstösuunnittelija - Oulun kaupunki

Sivistys- ja kulttuuripalveluiden henkilöstöpalveluissa on haettavana HENKILÖSTÖSUUNNITTELIJAN sijaisuus. Työ alkaa 20.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.3.2020 saakka.

Sivistys- ja kulttuuripalveluiden henkilöstöpalvelut auttaa, tukee ja neuvoo esimiehiä ja henkilöstöä kaikissa henkilöstötyötä koskevissa asioissa. Henkilöstöpalvelut vastaa henkilöstöasioiden kehittämisestä sivistys- ja kulttuuripalveluissa. Henkilöstöpalvelut toimii yhteistyössä johdon, esimiesten ja henkilöstöjärjestöjen kanssa.

Henkilöstösuunnittelijan keskeisimmät tehtävät:

- henkilöstösuunnittelu ja sen kehittäminen osana talousarvioprosessia
- henkilöstöraportointi ja sen kehittäminen osana tiedolla johtamisen kokonaisuutta
- henkilöstöhallinnon prosessien kehittämistehtäviin, koulutuksiin ja ohjeistuksien laatimiseen osallistuminen
- erilaiset projektitehtävät.

Työtehtäviä tehdään yhteistyössä henkilöstötiimin muiden jäsenten, taloustiimin ja erilaisten verkostojen kanssa.

Edellytämme henkilöstöhallinnon prosessien tuntemusta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä. Eduksi luetaan erilaisten HR, palkka- ja raportointijärjestelmien tuntemus sekä projektityön kokemus. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen henkilöstötyön parissa. Saat ammattitaitoiset työkaverit henkilöstötiimissä ja mukavan työyhteisön ympärillesi. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2653/2019. Hakemukset on toimitettava 23.4.2019 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon tässä haussa ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 17.4. klo 12.00 - 14.00 henkilöstöpäällikkö Tuomas Halonen, p. 044 703 4056 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Hallinto-, henkilöstö- ja talouspalvelut, Henkilöstöpalvelu
Osoite: Torikatu 10, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan