Henkilöstöasiantuntija - Oulun kaupunki

Henkilöstöasiantuntija - Oulun kaupunki

Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitoksessa on haettavana HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAN vakinainen virka. Henkilöstöasiantuntija työskentelee Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitoksen tukipalveluiden tulosalueella henkilöstöhallinnon tehtävissä. Viran sijoituspaikka on Oulu.

Henkilöstöasiantuntijan tehtävinä ovat mm. kunnallisten työ- ja virkaehtosopimusten tulkinta, ohjeistaminen ja neuvonta; palkka- ja palvelussuhde asiat; neuvotteluiden valmistelu ja niihin osallistuminen; henkilöstöhallinnon prosessien ja raportoinnin kehittäminen sekä osallistuminen vaativien henkilöstöhallinnon tehtävien hoitamiseen. Tehtäviin voi sisältyä myös esimiestehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, kehittävää työotetta, neuvottelutaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Eduksi luetaan henkilöstöhallinnon tehtävien kehittämiskokemus, kunnallisia työ- ja virkaehtosopimuksia koskeva osaaminen sekä henkilöstöhallinnon palkka- ja raportointijärjestelmien tuntemus. Lisäksi arvostamme työsuojeluosaamista ja/tai viestinnän kokemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen henkilöstöhallinnon parissa.

Hakijan on sisällytettävä hakemukseensa suostumus suppeaan turvallisuusselvitykseen ja mahdolliseen soveltuvuusarviointiin. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8094/2019. Hakemukset on toimitettava 16.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi/oulu/pelastuslaitos/

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Sirpa Heiskanen, p. 044 703 8602 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos
Osoite: Kiviharjunlenkki 1 E, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan