Henkilöstöasiantuntija - Oulun kaupunki

Henkilöstöasiantuntija - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa on haettavana HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAN sijaisuus. Työ alkaa 17.6.2019 tai sopimuksen mukaan ja kestää 30.6.2020 saakka.

Henkilöstöasiantuntijan keskeiset tehtävät:

- kunnallisten työ- ja virkaehtosopimusten tulkinta, ohjeistaminen ja koulutukset
- palkka- ja palvelussuhdeasioiden toteutumisen varmistaminen
- neuvotteluiden valmistelu ja sihteerin tehtävät
- henkilöstöhallinnon prosessien kehittäminen ja erilaisten projektien edistäminen.

Edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Eduksi luetaan henkilöstöhallinnon tehtävien kehittämiskokemus, kunnallisia työ- ja virkaehtosopimuksia (erityisesti OVTES ja KVTES) koskeva osaaminen, HR-, palkka- ja raportointijärjestelmien tuntemus sekä projektityön kokemus. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen henkilöstötyön parissa. Saat ammattitaitoiset työkaverit henkilöstötiimissä ja mukavan työyhteisön ympärillesi.

Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4658/2019. Hakemukset on toimitettava 22.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Tuomas Halonen, p. 044 703 4056 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Henkilöstöpalvelu
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan