Henkilökohtainen avustaja, Kuopio Särkiniemi

Hakuaika päättyy  30.9.2024 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois- Savon hyvinvointialueen HOP- keskuksen kautta haemme henkilökohtaista avustajaa 76-vuotiaalle palvelukodissa asuvalle miehelle Kuopion Särkiniemeen.

Henkilökohtaisen avustajan työ on avustamista avustettavan vapaa-ajalla enintään 30 h/kk. Vapaa-ajan toimintoihin kuuluvat pääasiassa ulkoilu, sekä satunnaisesti kirkossa ja muissa seurakunnan tapahtumissa avustaminen, tai avustaminen esimerkiksi Matkuksessa.

Liikkumisen apuvälineenä on rollaattori. Työpaikka on hajuton ja savuton.

Työajat sovitaan tarkemmin toimintojen mukaan.

Työ alkaa 16.10.2024 tai sovitusti.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkka 12,51 €/h + mahdolliset lisät.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan