Harjoittelija - FCG Talent Oy

Haluatko olla mukana luomassa parhaita HR-ohjelmistoja kunta-alalle? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa huipputiimiä ohjelmistokehityksen ja asiakaspalvelun parissa. Jos olet esimerkiksi koodaamisen, markkinoinnin tai asiakaspalvelun tuleva ammattilainen, yrityksemme voisi tarjota sinulle paikan opintoihisi sisältyvään harjoitteluun tai opinnäytetyön tekemiseen.

Tunnetuin ja käytetyin palvelumme on yli 300 asiakkaan käyttämä Kuntarekry-rekrytointijärjestelmä sekä yli kahden miljoonan kävijän Kuntarekry.fi -työpaikkaportaali.

Jätä avoin hakemuksesi harjoittelupaikkaan ja kerro, minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Työtehtäviä voi olla esimerkiksi:

- Tuotekehitys
- Myynti ja markkinointi
- Asiakaspalvelu

Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Harjoittelupaikan haku on jatkuva ja otamme yhteyttä hakemuksen jättäneisiin, kun tarve ilmenee.

Lisätietoja

https://www.fcgtalent.fi/

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski
050 571 7233
anne-mari.nivukoski@fcg.fi

FCG Talent Oy
Osoite: Kiilakiventie 1, 90250 Oulu

FCG Talent kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja rekrytointiin, henkilöstötiedon hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

Yrityksen sydän on Kuntarekry.fi-palvelu, jolla on lähes kaksi miljoonaa käyttäjää. Muita tuotteitamme ovat ElbitHR, KuntaHR ja KirkkoHR.

FCG Talentilla on työntekijöitä yhteensä 30 Oulussa ja Helsingissä.

FCG Talentin omistaa FCG Finnish Consulting Group joka on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. FCG:n emoyhtiön omistaa Kuntaliitto.