Hankintakonsultti - Sansia Oy

Hankintakonsultti - Sansia Oy

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon

HANKINTAKONSULTTIA

Hankintakonsultin tehtävänä on vastata Sansian asiakkaiden monipuolisista ja vaativista hankintoihin liittyvistä kehitysprojekteista.

Hankintakonsultin työssä on tärkeää ymmärtää asiakkaiden vaihtelevia tarpeita ja kyetä niiden pohjalta hallinnoimaan hankintoja strategian laatimisesta ja suunnittelusta yksityiskohtaisiin operatiivisen tason ohjeistuksiin saakka.

Työ edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, sekä osaamista julkisen toimintaympäristön ja julkisomisteisten yhtiöiden toiminnasta. Sinulla tulisi olla useamman vuoden työkokemus vaativista hankintojen johtamisen ja kehittämisen tehtävistä. Arvostamme kokemusta esimerkiksi konsulttina toimimisesta.

Toivomme sinun olevan avoin ja omaavan erinomaiset vuorovaikutustaidot. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on sujuvaa, tietotekniset valmiutesi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia asioita. Koulutuksena sinulla on korkea-asteen tutkinto.

Tarjoamme sinulle vaativan ja monipuolisen työn hankintojen konsultoinnin parissa. Saat kilpailukyyiset henkilöstöedut ja ympärillesi mukavan tiimin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen sähköpostitse 24.5. klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@sansia.fi.

Lisätietoja

http://www.sansia.fi

Lisätietoja:
Asiakkuusjohtaja Juha Luukkonen
p. 044 718 2902
juha.luukkonen@sansia.fi

Sansia Oy
Osoite: Viestikatu 3, 70600 Kuopio

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan sekä henkilölogistiikan palveluja. Meillä voimassa on yli 500 erilaista hankintaa, joihin kuuluu yli 1800 hankintasopimusta. Asiakkaamme ostavat sopimuksillamme vuosittain materiaaleja ja palveluja 300 miljoonalla eurolla. Lue lisää yrityksestämme ja palveluistamme: www.sansia.fi

Tutustu työnantajaan