test

Hammaslääkäri (suun terveydenhuolto, Hankasalmi)

Hakuaika päättyy  23.5.2024 15:45

Tule hammaslääkäriksi Keski-Suomeen!

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmen hammashoitolaan

KAHTA HAMMASLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde on luonteeltaan kokoaikainen, mutta huomioimme myös toiveesi osa-aikaisesta työstä, kysy lisää.

Hankasalmen kahden hammaslääkärin hammashoitola tarjoaa sinulle hallittavan työkokonaisuuden ja rennon työilmapiirin. Tiimikavereinasi sinulla on ammattitaitoiset suuhygienistit sekä hammashoitajat. Pienehkö hammashoitola mahdollistaa joustavuuden työnsuunnittelun osalta sekä maltillisen asiakasmäärän. Esihenkilön kanssa sinulla on säännöllisesti tiimin palavereja, joihin osallistuu koko hammashoitolan henkilöstö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, hyvät koulutusmahdollisuudet ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Konsultaatioapua on saatavilla ja meillä on sujuvat hoitopolut erikoishoitoon (kirurgia, parodontologia, purentafysiologia ja protetiikka, pedodontia, oikomishoito, radiologia).

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista. Kokemus eri-ikäisten potilaiden hoidosta sekä ammatillinen täydennyskoulutus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Palkka perustuu Lääkärisopimukseen (LS) ja Keski-Suomen Hyvinvointialueella määriteltyyn tehtäväkuvan vaativuuden arvioon. Hankasalmelle on käytössä myös rekrytointilisä, kysy ihmeessä lisätietoja!

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tutustu Hankasalmeen tarkemmin seuraavasta linkistä:
- www.hankasalmi.fi/visit-hankasalmi/

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Hammashoitola Hankasalmi

Mika Lehtinen, apulaisylihammaslääkäri

p. 050 316 3531

mika.lehtinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan