Hammaslääkäri, Kaksineuvoinen

Hakuaika päättyy  28.11.2024 14:00

Haemme hammaslääkäriä vakinaiseen virkaan Kaksineuvoisen sote-alueelle

Hammaslääkärin viran alkusijoituspaikka on Ylihärmän hyvinvointiasema. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Viran aloitus on 13.1.2025 tai sopimuksen mukaan.

Kaksineuvoisen sote-keskus kuuluu Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen. Kauhavan hyvinvointikeskus on valmistunut 2022 ja meillä on uudet, nykyaikaiset tilat ja välineistö. Ylihärmän hammashoitola on viihtyisä ja toimiva neljän hoitohuoneen yksikkö. Alueeseemme kuuluu myös Alahärmän, Evijärven ja Kortesjärven hyvinvointiasemat. Vastaamme n. 17 500 asukkaan suun terveydestä.

Kauhava on maaseutumainen pohjalaiskaupunki. Härmäläinen rentous näkyy myös työyhteisössä. Liikenneyhteydet ovat hyvät, junallakin pääsee. Luonto on lähellä, harrastusmahdollisuuksia löytyy: golfkenttä, skeittiparkki, huvipuisto, kylpylä, kuntokeskus, iltarastit (Lakia-Jukola 2024) jne. Taivaskaan ei ole rajana, meillä voit harrastaa lentämistäkin.

Työmme on monipuolista käsittäen hammaslääketieteen kaikki osa-alueet. Työn sisältöä on mahdollisuus muokata toivomustesi ja erityisosaamisesi mukaisesti. Saat kattavan perehdytyksen ja konsultaatioapua on hyvin tarjolla. Kaksineuvoisessa on oma oikomishoidon erikoishammaslääkäri, suukirurgi käy säännöllisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvässä tiimissä. Pitkäjänteisellä työllä olemme onnistuneet hoitojonojen hallinnassa: potilas saa hoitoa silloin, kun on tarve ja hoitokokonaisuus toteutuu kohtuullisessa ajassa. Saamme hyvää potilaspalauttetta päivittäin.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, paikallisesti sovitun uraporraspalkkausmallin mukaisesti. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu hammaslääkärin pätevyys. Huomioimme myös Valviran laillistamispäätöstä odottavat hammaslääkärit ja osa-aikaisen viran hakijat. Edellytämme hakijoilta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen virkavalinnan vahvistamista. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa. Työhaastattelut järjestetään sopimuksen mukaan.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

johtava hammaslääkäri Riitta Hautala

Puh. 040 351 2881

riitta.hautala@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan