Hammashoitajan sijaisuus (2), Kuopio

Hakuaika päättyy  22.5.2024 12:00

Etsimme kahta (2) motivoitunutta hammashoitajaa Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Tehtävät ovat määräaikaisia ja sijoittuvat Kuopioon. Työ alkaa 10.6.2024 tai sopimuksen mukaan, ja jatkuu 10.6.2025 asti. Lue lisää!

Tervetuloa tiimiin!

Työskentely meillä?

Hammashoitajana työskentelet osana hoitoon pääsyn edistämishanketta, jossa toimit hammaslääkärin työparina. Tehtäväsi on keskeinen suun terveyden edistämisessä ja sairauksien hoidossa, tavoitteenamme väestönsuun sairauksien vähentäminen ja hoitaminen. Hammashoitajana vastaat vastaanoton toimivuudesta ja aseptiikasta. Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä osana moniammatillista tiimiä.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden ammatilliseen kasvuun, mahdollisuuden kehittää tiimityötaitoja yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Pääset vaikuttamaan ihmisten elämänlaatuun edistämällä suun terveyttä.

Odotukset tulevalle kollegallemme?

-Hammashoitajan tutkinto tai nimikesuojattu lähihoitaja, jonka suuntautuminen on suun terveydenhoitoon
-Aikaisempi työkokemus hammashoitajan tehtävissä katsotaan eduksi
-Kyky työskennellä tiimissä ja kommunikoida selkeästi
-Sitoutuminen suun terveyden edistämiseen ja sairauksien hoitoon

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, Epassi edun sekä työterveyshuollon palvelut. Palkka tehtävässä on 2403,35 €/kk.

Muut huomiot:

-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

-Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Katja Nuutinen, puh. 044 718 6604, katja.nuutinen@pshyvinvointialue.fi

Vs. Alue-esihenkilö Johanna Valkonen, puh. 044 717 4306, johanna.valkonen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!