Hammashoitaja (Keuruun hammashoitola), määräaikainen

Hakuaika päättyy  19.7.2024 15:45

Hammashoitaja! Keskitä elämäsi Keuruulle ja tule työkaveriksemme Keuruun hammashoitolaan!

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle suun terveydenhuoltoon määräaikaiseen työsuhteeseen

HAMMASHOITAJAA ajalle 30.9.2024-6.1.2026

Hammashoitajan työtehtävät sisältävät hammaslääkärin työparityötä sekä muita hammashoitajan koulutuksen mukaisia tehtäviä. Lisäksi kiinnostuksen mukaisesti itsenäistä potilastyötä ja hoidontarpeenarviossa toimimista tarvittaessa. Hammashoitaja vastaa hygienian ja aseptiikan toteutumisesta sekä vastaanoton toimintavalmiudesta.

Hammashoitajana työskentelet ensisijaisesti Keuruun hammashoitolassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osana laadukasta palvelujärjestelmää ja toimivaa työyhteisöä. Mahdollistamme työssä kehittymisen ja haluamme huomioida yksilöllisiä ammatillisen kiinnostuksen kohteitasi tukien yksilöllisiä koulutustarpeitasi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, kehitysmyönteisyyttä sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhön. Lisäksi pystymme tarjoamaan mahdollisuuden lisävastuisiin.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva suunhoitotyön ammattilainen.

Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Keuruun hammashoitola on Keuruun alueen isoimpia työyhteisöjä ja hammashoitolassa on yhdeksän hoitohuonetta. Työaikamuotomme on keskimääräinen yleistyöaika.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilö (559/1994) ja hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suun terveydenhuollon osaamisalalta. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48§:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Arvostamme kokemusta hammashoitajan sekä hoidon tarpeen arvioinnin työstä. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LOVe-LOP/Suulop, PKV). Lääkehoidon osaamisen pystyt suorittamaan tarvittaessa heti koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit tulla halutessasi tutustumaan Keuruun hammashoitolaan jo hakuaikana.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Keskitä elämäsi Keuruulle, kurkkaa tästä lisätietoa Keuruusta, jossa yhdistyvät maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut: https://www.keuruu.fi/


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Viivi Raivio-Pekkarinen 

osastonhoitaja

p. 050 316 8603

viivi.raivio-pekkarinen@hyvaks.fi 

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan