Hammashoitaja - Paraisten kaupunki

Hammashoitaja - Paraisten kaupunki

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.
Nyt PARAISTEN KUNTA-ALUEELLA julistetaan haettavaksi HAMMASHOITAJAN TEHTÄVÄ.
Paraisten kaupungin hammashoitolassa työskentelee seitsemän hammaslääkäriä, joista kaksi on kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäriä. Haemme nyt hammashoitajaa Paraisten hammashoitolaan; hammashoitajan tehtäviin kuuluu hammaslääkärin avustamisen lisäksi vastaaminen puheluihin ja steriloinnissa auttaminen. Valittavalta hammashoitajalta odotetaan oma-aloitteisuutta ja valmiutta myös itsenäiseen potilastyöhön oikomishoidon yhteydessä kotihoidon ohjauksen ja ennaltaehkäisevän hammashoidon muodossa.
Kelpoisuusehtona on hammashoidon koulutusohjelman suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Kokemus oikomishoidosta katsotaan eduksi. Lisäksi edellytetään ruotsin ja suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/lediga_jobb/fi_FI/lediga_jobb/

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava hammaslääkäri Aura Kirvelä, puh. 040 1939 679 tai s-posti aura.kirvela@parainen.fi, 15.7.2019 lähtien sekä vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen, puh 02 454 5300 tai s-posti barbro.mattsson.salminen@pargas.fi, 15.7.2019 saakka ja 29.7.2019 lähtien puh.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta työavain 240488. Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi.Hakuaika päättyy 31.7.2019 klo 12.00.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto
Osoite: Kunnaliskodintie 12 C, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Tutustu työnantajaan