Hallintoylilääkäri - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Hallintoylilääkäri - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme sosiaali- ja terveyspalveluihin vakituiseen virkaan 27.6.2019 klo 12.00 mennessä

HALLINTOYLILÄÄKÄRIÄ

Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen sote-yhteistoiminta-alueelle

Yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, viranomaistoimintaa lukuunottamatta, on ulkoistettu Mäntänvuoren Terveys Oy:lle.

Hallintoylilääkärin tehtäviin kuuluu peruspalvelulautakunnan valmistelutehtävät terveydenhuollon osalta. Lisäksi hallintoylilääkäri toimii terveydenhuollon valvontaviranomaisena sote-yhteistoiminta-alueella.
Tehtäviin kuuluu myös tilaajarenkaan pääneuvottelutehtävät sairaanhoitopiirin sopimusohjausjärjestelmässä ja terveydenhuollon alueellisiin työryhmiin osallistuminen.
Osallistut myös yhteistoiminta-alueen terveyspalvelujen strategisten linjausten valmisteluun ja
terveyspalveluihin liittyvään sidosryhmätyöhön paikallisesti ja alueellisesti.
Mahdollisen SOTE-maakuntauudistuksen valmistelu kaupungin osoittamien tehtävien mukaisesti kuuluu työnkuvaasi.

Edellytämme
terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin tutkintoa sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Palkka määritellään kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen II luvun 5 §:n mukaisesti. kokonaispalkkana kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmän toimiessa pohjana. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Virkasuhteessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Kaupunginjohtaja Markus Auvinen, 044 300 1811, markus.auvinen@taidekaupunki.fi
Palvelujohtaja Alli Ruuhilehto , 050 501 0400, alli.ruuhilehto@taidekaupunki.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sosiaalipalvelut
Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Mänttä-Vilppula on noin 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan