Hallintosihteeri - Päijät-Hämeen liitto

Hallintosihteeri - Päijät-Hämeen liitto

Päijät-Hämeen liitto palkkaa hallintosihteerin hallinto- ja tukipalvelutiimiin. Tehtävässä toimit hallintojohtajan oikeana kätenä tuottamassa maakunnan liiton toimisto- ja tukipalveluja. Työtehtäviisi kuuluvat mm. päätösvalmistelut, esityslistojen ja pöytäkirjojen valmistelu sekä liiton asianhallinnon kehittäminen ja kirjaamovastuu. Lisäksi toimit maakunnan liiton yhteyshenkilönä IT-tukeen päin. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, motivoitunut ja suoritat työtehtäväsi tarkkuudella.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai alempaa korkeakoulututkintoa. Eduksi hakijalle katsomme englannin kielen taidon ja kokemuksen asianhallinnan tehtävistä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 5.4.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.paijat-hame.fi/tehtavat/liiton-tehtavat/

hallintojohtaja Jari Paakkunainen, 0443719455, jari.paakkunainen@paijat-hame.fi

Päijät-Hämeen liitto
Osoite: Hämeenkatu 9 A, Lahti

Päijät-Hämeen liitto ajaa maakunnan ja sen kuntien, väestön ja elinkeinoelämän etuja, tuotamme tutkimuksia, suunnitelmia ja selvityksiä.
Päijät-Hämeen liittoon kuuluu yhdeksän jäsenkuntaa. Olemme alueen eri vaikuttajatahojen yhteistyöorganisaatio ja kehitämme maakuntaa entistä paremmaksi paikaksi asua, opiskella, tehdä töitä ja yrittää.

Tutustu työnantajaan