Hallintojohtaja - Maalahden kunta

Hallintojohtaja - Maalahden kunta

Maalahden kunnassa on haettavana hallintojohtajan virka.

Virka täytetään 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hallintojohtaja on hallinto- ja talousosaston osastopäällikkö. Hallintojohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä kunnanjohtajan kanssa ja valmistelee asioita kunnanhallitukselle, osallistuu kunnan hallinnon ja digitalisoinnin kehittämiseen, toimii muiden osastojen neuvonantajana, lähinnä hallinto- ja hankinta-asioissa, sekä toimii kunnanvaltuuston, kunnanhallituksen ja keskusvaalilautakunnan sihteerinä. Hallintojohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus julkishallinnon sihteerin tehtävistä tai muista vaativista kunnallishallinnon sihteerin tehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen erinomainen ja suomen kielen hyvä ymmärtämisen, puhumisen ja kirjoittamisen taito.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää johtamis-, viestintä- ja yhteistyökykyä sekä kykyä käsitellä ja hoitaa samanaikaisesti monia asioita tehokkaasti ja tuloksellisesti. Juridinen osaaminen, etenkin kunnallishallinnon, hankinta-asioiden ja sopimusoikeuden aloilla, luetaan ansioksi.

Hakijoiden soveltuvuus tehtävään voidaan selvittää myös soveltuvuuskokeella.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja

https://www.malax.fi/ajankohtaista/tule-meille-toihin/

Kunnanjohtaja Jenny Malmsten, tfn 050 437 2447, jenny.malmsten@malax.fi

Maalahden kunta, hallinto
Osoite: Malminkatu 5, Maalahti

Maalahti on kaksikielinen kunta, jonka hallintokieli on ruotsi. Työntekijöitä Maalahden kunnassa on noin 550. Kunta tarjoaa innostavan työympäristön ja hyvän työyhteisön ammattitaitoisille henkilöille. Maalahden kunta on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan