Hallintojohtaja - Huittisten kaupunki

Hallintojohtaja - Huittisten kaupunki

Tervetuloa töihin Huittisiin! Olemme vireä ja vilkas, satakuntalainen kaupunki, josta haluamme tehdä entistäkin paremman. Reilun 10 000 asukkaan kaupungissa on hyvä asua ja yrittää. Voisitko sinäkin olla Hulluna Huittisiin? Tule mukaan joukkoomme!

Haemme vakinaiseen virkaan dynaamista

HALLINTOJOHTAJAA

Hallintojohtaja toimii hallintopalvelukeskuksen johtajana. Keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat kaupungin henkilöstöpolitiikka ja talouden hoito sekä kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston asioiden valmistelutehtävät.

Hallintojohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen ja kaupunginjohtajan sijainen.

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus kunnallishallinnon tehtävistä. Arvostamme lisäksi henkilöstöhallinnon ja kunnallistalouden osaamista, johtamiskokemusta, oma-aloitteisuutta ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset tulee toimittaa 24.4.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Huittisten kaupunki, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa, puh. 044 560 4200, jyrki.peltomaa@huittinen.fi

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa, puh. 044 560 4200, jyrki.peltomaa@huittinen.fi.

Huittisten kaupunki
Osoite: Risto Rytin katu 36, Huittinen

Olemme vireä ja vilkas, satakuntalainen kaupunki, josta haluamme tehdä entistäkin paremman. Reilun 10 000 asukkaan kaupungissa on hyvä asua ja yrittää. Voisitko sinäkin olla Hulluna Huittisiin? Tule mukaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan