Hallinto- ja taloussuunnittelija - Kokemäen kaupunki

Hallinto- ja taloussuunnittelija - Kokemäen kaupunki

KOKEMÄEN KAUPUNKI HAKEE HALLINTO- JA TALOUSSUUNNITTELIJAA (234076)

Kokemäen kaupunki on runsaan 7 200 asukkaan kaupunki Satakunnan keskellä. Työntekijöitä meillä on noin 400 ja palveluita järjestämme vuosittain noin 50 miljoonalla eurolla. Meille on helppo tulla. Sijaitsemme valtatien 2 varressa ja Pori-Tampere radan junat pysähtyvät rautatieasemallamme.

Haemme nyt hallintoomme Hallinto- ja taloussuunnittelijaa vakinaiseen toimeen 1.8.2019 alkaen.
Hallinto- ja taloussuunnittelija työskentelee hallinto-osastolla, joka vastaa mm. kaupungin johtamisesta ja päätöksenteon tuesta, taloudesta, kaupunginhallituksen ja -valtuuston asioiden valmistelusta, henkilöstöasioista, tietohallinnosta, vaaleista sekä arkistosta. Osaston organisaatiossa työskentelee noin 15 työntekijää ja viranhaltijaa.

Hallinto- ja taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat erilaiset taloushallinnon ja hallinnon tehtävät ja hallinto- ja taloussuunnittelija kuuluu hallinto-osaston taloustiimiin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu ympäristölautakunnan päätöksenteon valmistelu, kokouksissa pöytäkirjanpitäjänä toimiminen sekä päätöksenteon täytäntöönpano. Lisäksi hallinto- ja taloussuunnittelija vastaa ympäristölautakunnan talousasioista sisältäen talousarvion valmistelun ja talouden seurannan. Toimi on uusi ja osittain työtehtävät täsmentyvät valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen kunnan talous- ja hallintotehtävistä.

Tehtävä on tarkoitus täyttää 1.8.2019 alkaen. Työaika on 36 tuntia 45 minuuttia/viikko. Palkkaus KVTES:n mukaan, hakemuksessa voi esittää palkkatoiveen.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee jättää 31.5.2019 klo 12.00 mennessä. Haku tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen kokemaki@kokemaki.fi. Otsikkokenttään tunnus: hallinto- ja taloussuunnittelija tai postitse osoitteeseen Kokemäen kaupunki, PL 27, 32801 Kokemäki, kuoreen tunnus: hallinto- ja taloussuunnittelija.
Lisätietoja tehtävän sisällöstä ja palvelussuhteen ehdoista antaa hallintojohtaja Mikko Löfbacka puh. 040 488 6101 tai sähköposti mikko.lofbacka@kokemaki.fi

Lisätietoja

http://www.kokemaki.fi

Hallintojohtaja Mikko Löfbacka puh. 040 488 6101 tai sähköposti mikko.lofbacka@kokemaki.fi.

Hallinto-osasto
Osoite: Kokemäki

Kokemäki on runsaan 7200 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä n. 400 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!

Tutustu työnantajaan