Geriatrian erikoislääkäri muistipoliklinikka Kanta-Häme

Hakuaika päättyy  12.7.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme geriatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkaan muistipoliklinikoille Oma Hämeeseen Hämeenlinnan, Riihimäen, Forssan, Janakkalan ja Hattulan alueelle.

Millaisesta työstä on kyse?
Työnkuvaasi kuuluu erikoislääkärin tehtävät Oma Hämeen muistipoliklinikoilla. Työskentelet kokeneiden muistihoitajien työparina kolmen muun geriatrin kanssa. Vastaanottojen lisäksi vastaat hoitajien ja perusterveydenhuollon kollegoiden konsultaatioihin. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa Viipurintien terveysasemalla, Riihimäen terveysasemalla Kontiontiellä, Forssan osaamiskeskuksessa ja Turengin terveysasemalla Janakkalassa. Osittain on mahdollista tehdä etätyötä hoitaja-avusteisena etävastaanottona. Työ sijoittuu virka-aikaan. Sairaskertomusjärjestelmänä on käytössä Lifecare.

Tarjoamme hyvät työskentelyolosuhteet ja kokeneiden kollegoiden tuen. Olemme opetusterveyskeskus ja ohjaamme erikoislääkäri- ja yleislääketieteen erityiskoulutusta suorittavia.
Arvostamme aiempaa työkokemusta muistipoliklinikkatyöstä ja muistisairauksien erityispätevyys katsotaan eduksi.
Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytyksenä on geriatrian erikoislääkärin pätevyys.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti

Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 12.7. klo 15.00. Kutsumme sopivat hakijat haastatteluihin, joiden pohjalta teemme rekrytointipäätöksen 22.7. mennessä.
Toivomme, että pääset aloittamaan tiimissämme 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, palvelualueylilääkäri Saija Pesonen (puh. 050 439 7745, saija.pesonen@omahame.fi) tai geriatrian apulaisylilääkäri Karri Vanttaja (puh. 050 472 7811, karri.vanttaja@omahame.fi) vastaavat kysymyksiisi mielellään.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan Lääkärisopimuksen ja paikallisen palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan.
Palkkaus on 7787,62 (2A uraporraspalkka) - 7927,15e/kk (2B uraporraspalkka) + työkokemus ja mahdolliset muut lisät.

Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Palvelualueylilääkäri Saija Pesonen (puh. 050 439 7745, saija.pesonen@omahame.fi)

Geriatrian apulaisylilääkäri Karri Vanttaja (puh. 050 472 7811, karri.vanttaja@omahame.fi)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan