Geriatrian apulaisylilääkäri ja erikoislääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Geriatrian apulaisylilääkäri ja erikoislääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme apulaisylilääkäriä ja geriatrian erikoislääkäriä geriatrian osaamiskeskukseen Lappeenrantaan. Etelä-Karjalan keskussairaalaan uuteen K-siipeen keskitettiin Eksoten ortopedinen, fysiatrinen ja neurologinen vaativa kuntoutus. F-siipeen sijoittui lokakuussa akuuttigeriatrinen kuntoutusosasto, jota johtaa geriatrian ylilääkäri. Armilan kuntoutuskeskuksessa sijaitsevat vielä psykogeriatrinen/geriatrinen kuntoutusosasto sekä palliatiivinen yksikkö. Muistipoliklinikat toimivat sekä Imatralla että Lappeenrannassa. Toivomme sinulta kiinnostusta moniammatilliseen työskentelytapaan sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kelpoisuutena virkoihin vaaditaan alan erikoislääkärin pätevyys.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Kuntoutusjohtaja, fysiatrian ylilääkäri Markku Hupli, puh. 044 791 5516
Geriatrian ylilääkäri Laura Majander, puh. 040 127 4113
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutus
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan