Fysioterapeutti - Viitasaaren kaupunki

Fysioterapeutti - Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupungin perusturvassa julistetaan haettavaksi määräaikainen sijaisuus

Etsimme fysioterapeuttia tai kuntohoitajaa Viitasaaren terveyskeskuksen vuodeosastolla 1.5 - 30.10.2019 väliselle ajalle

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä. Tehtävänä on vuodeosaston potilaiden fysioterapian ja kuntoutuksen suunnittelu, toteutus, ohjaus ja arviointi. Työ on tiimityötä yhteistyössä osaston muun hoitohenkilökunnan kanssa.

Kokemus vuodeosastotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Edellytämme kykyä itsenäiseen- sekä tiimityöskentelyyn. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämishalukkuutta sekä aktiivista ja myönteistä työotetta.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 262/2015 5§:ssä säädetty kelpoisuus. Palkkaus on Kvtes:in mukainen. Työpaikka on savuton ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on päivätyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaalapalvelujohtaja Pirjo Grönholm-Paananen
p. 044-4597614 tai pirjo.gronholm-paananen@viitasaari.fi

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV aikaisemmasta työhistoriasta ja opinnoista 11.4 klo. 12. mennessä. Haku ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi lähettää postitse.

Sairaalapalvelujohtaja
Pirjo Grönholm-Paananen
Sairaalantie 4
44500 Viitasaari
p.044-4597 614
pirjo.gronholm-paananen@viitasaari.fi

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Sairaalapalvelujohtaja Pirjo Grönholm-Paananen, p. 044-4597614 tai pirjo.gronholm-paananen@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki/Perusturva/Sairaalapalvelut
Osoite: Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.

Tutustu työnantajaan