Fysioterapeutin toimi - Kuusamon kaupunki

Fysioterapeutin toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungissa on haettavana

Haemme Kuusamon perusturvaan fysioterapeuttia 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa saat olla mukana kehittämässä vanhustyötä asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa osaat jakaa omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden, työkavereiden ja yhteistyötahojen parhaaksi. Kehittäjämyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö on tukenasi. Ensisijaisena työpisteenä fysioterapeutin toimessa on Porkkapirtin kuntoutus. Olemme edelläkävijänä kinestetiikan opeissa, mm. kuntoutusyksiköille on myönnetty kinestetiikan laatusertifikaatit.

Tehtäväkuvaan kuuluu mm. kuntoutusyksiköiden fysioterapia, toimintakyvyn arviointi, ryhmien ohjaamista sekä apuvälinetarpeen ja asunnon muutostöiden arviointia. Tehtävänkuvaan sisältyy myös omaisten ja hoitohenkilökunnan ohjaaminen.

Edellytämme hakijalta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä voimavaralähtöistä työskentelyä.

Hakijan eduksi katsotaan: neurologinen osaaminen (esim. Bobath-koulutus), kinestetiikkaosaaminen ja kokemus muistiasiakkaiden kanssa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto (AMK tai opistoasteen tutkinto) sekä terveydenhuollon ammatti-henkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.

Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Satu Kangas, p. 0400441925, satu.kangas@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 238330. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: puh. 040 860 8655

Hakuaika päättyy 30.6.2019 klo 15.00, hakuaikaa jatketaan 21.7.2019 klo 21,00 saakka

Kuusamo 31.5.2019
Markku Kipinä, perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Satu Kangas, p. 0400441925, satu.kangas@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.
Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.
Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.

Tutustu työnantajaan