Etsivän nuorisotyön ohjaaja - Hyria

Etsivän nuorisotyön ohjaaja - Hyria

Hyria säätiö edistää työllistymistä ja ehkäisee syrjäytymistä. Palveluitamme ovat etsivä nuorisotyö, työpajatoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työhönvalmennus. Meillä on erilaisia valmennusympäristöjä, kuten kahvila-ravintoloita, kierrätyskeskuksia ja kuljetustoimintaa. Teemme yhteistä työtä alueen eri toimijoiden kanssa. Toimimme Keski-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Asiakkaita on yli 2000 vuodessa ja palvelemme heitä noin 70 ammattilaisen voimin. Tarjoamme enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään.

Tervetuloa meille töihin! Haemme etsivän nuorisotyön ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. tehtävä sijoittuu työsuhteen alussa pääasiallisesti Hyrian oppilaitoksiin Riihimäellä. Tehtävä sisältää myös virka-ajan sekä oppilaitosympäristön ulkopuolella tehtävää työtä.

Keskeisin työtehtävä Hyriassa tehtävässä etsivässä nuorisotyössä on kulkea nuoren rinnalla koulutuksen nivelvaiheissa ja tukea opintopolulla tutkinnon loppuun saattamiseksi. Etsivän nuorisotyön ohjaaja kuuntelee ja tukee nuorta niin opintoihin liittyvissä kuin elämänhallinnallisissakin asioissa. Nuorta ohjataan joustavasti hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja tarvittaessa jalkaudutaan niihin hänen kanssaan. Etsivän nuorisotyön ohjaajan tehtävänä on tarvittaessa toimia myös linkkinä opiskelijan ja muiden toimijoiden välillä.

Toivomme työporukkaamme sinusta innostuneen, joustavan ja työhön sitoutuneen sekä kehittävän työotteen omaavan työkaverin. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-tutkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, sairaanhoitaja) sekä vankkaa kokemusta nuorten aikuisten parissa tehtävästä työstä. Eduksi tehtävään valittaessa katsomme erityisesti kokemuksen etsivästä nuorisotyöstä. Työn onnistumisen kannalta on tärkeää, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen ja työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Palkkaus määräytyy AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena on koko Hyria säätiön toiminta-alue.

Lisätietoja

http://www.hraks.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelukoordinaattori Anu Mattila. p. 040 760 9361, anu.mattila@hyria.fi

Hyria, Hyria säätiö, Nuorten palvelut
Osoite: Sakonkatu 1, 11100 Riihimäki

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.