Erityissosiaaliohjaaja (lastensuojelun avohuolto, läntinen tiimi, Muurame), määräaikainen

Hakuaika päättyy  5.7.2024 15:45

Merkityksellinen työ tarjolla juuri sinulle! Lastensuojelun avohuollon yksikkö vastaa lastensuojelun suunnitelmallisesta avotyöstä Jämsässä, Muuramessa, Petäjävedellä, Keuruulla, Multialla ja Uuraisilla.

Nyt haemme lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön läntiselle alueelle uuteen määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.8.2024-30.6.2025 aikavälille

ERITYISSOSIAALIOHJAAJAA

Erityissosiaaliohjaajana toimit koko läntisellä alueella. Pääset tekemään itsenäistä asiantuntijatyötä, toimimaan sosiaalityöntekijän työparina sekä toteuttamaan asiakkaiden palveluohjausta ja konsultointiapua yhteistyötahoille. Erityissosiaaliohjaajana tuot oman osaamisesi kautta sosiaaliohjauksen näkemyksen ja työpanoksen tiimin työskentelyyn. Virka on uusi ja sen myötä pääset kehittämään erityissosiaaliohjaajan työnkuvaa yhdessä tiimin kanssa.

Tiimimme kuvaus, miksi meille kannattaa hakea töihin:
”Meidän tavoitteenamme on rakentaa tiimi, jossa on tilaa luovalle hulluudelle ja uusille ratkaisuille. Otamme työmme vakavasti, mutta emme ole vakavamielisiä.”

Haettava virka sijoittuu lastensuojelun avohuollon läntiselle alueelle, jossa tiimi täysimittaisena koostuu 6 sosiaalityöntekijästä, 2 sosiaaliohjaajasta, sekä nyt haettavana olevasta erityissosiaaliohjaajasta. Tiimiin haettavan erityissosiaaliohjaajan virka on uusi ja pääset kehittämään työnkuvaasi tiimin kanssa. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa saat jatkuvan ja tiiviin tuen esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen mentoroinnin, koulutuksen ja työnohjauksen avulla.

Ensisijaisena työpisteenä toimii Muuramen sosiaalitoimisto (Virastotie 8, Muurame), mutta sinulla on mahdollisuus käyttää myös läntisen alueen muita toimipisteitä (Jämsä, Petäjävesi, Keuruu, Uurainen). Osittainen etätyö on mahdollista (40%). Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttömahdollisuutta.

--------------------------

Viran kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §, 8 § mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään lisäksi soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata hakija, jolla on lain (817/2015) 3 §, 8 § mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

Arvostamme lastensuojelun osaamista, kehittämismyönteistä ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia tiimityöskentelyn taitoja. Tehtävässä on eduksi kokemus viranomaistehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Marianne Maksniemi (25.6-5.7)

johtava sosiaalityöntekijä

p. 0405234134

marianne.maksniemi@hyvaks.fi

Yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan