Erityisopettaja - Hyria koulutus Oy

Erityisopettaja - Hyria koulutus Oy

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle erityisopettajan tehtävä.

Haemme erityisopettajaa Riihimäelle. Erityisopettaja on erityisen tuen asiantuntija, joka toimii opetus- ja ohjaustehtävissä opiskelijalähtöisesti koulutusosastoja tukevalla avoimella, joustavalla ja osallisuutta lisäävällä työotteella. Hakijalta edellytetään osaamista erityisesti yhteisten tutkinnon osien opettamisesta erityisopetuksena.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on soveltuva koulutus tehtävään eli ylempi korkeakoulututkinto erityispedagogiikka pääaineena (vähintään aineopinnot) tai ammatillisen erityisopettajan tutkinto. Ammatillisen koulutuksen tuntemus luetaan eduksi. Toivomme sinulta myös monikulttuurisuusosaamista ja kokemusta erilaisten ja eri-ikäisten oppijoiden ohjauksesta ja erityisopetuksesta. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä joustavan työskentelytavan. Olet kiinnostunut tiimityöskentelystä ja sinulla on jo vahvaa työkokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Palvelupäällikkö Heidi Lindholm, p. 040 330 5259, heidi.lindholm@hyria.fi
Tiedustelut: 29.7. klo 14 - 16 ja 31.7. klo 8 - 10
Haastattelut: 6. - 7.8. klo 15 - 17

Hyria koulutus Oy, Koulutustoiminta, Opiskeluhuolto- ja ohjauspalvelut
Osoite: Sakonkatu 1, 11100 Riihimäki

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä.
Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina.
Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.

Tutustu työnantajaan