Erityisnuorisotyöntekijä - Keravan kaupunki

Erityisnuorisotyöntekijä - Keravan kaupunki

Keravan Nuorisopalveluissa on haettavana erityisnuorisotyöntekijän toimi.
Erityisnuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu seuraavat tehtäväkokonaisuudet:

1) jalkautuvan, kadulla tehtävän nuorisotyön suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen
2) monikulttuurinen nuorisotyö
3) kohdennettu nuorisotyö (yksilö- ja pienryhmät, erityisryhmät, nuorisotilatyö)
4) Nuorten kulma -päihde- ja mielenterveysyksikön toimintaan osallistuminen
5) kansainvälinen toiminta

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Tehtävä kuuluu Nuorisopalveluiden alueellisen nuorisotyön toimintayksikköön.

Erityisiksi ansioiksi katsotaan kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta, kokemus nuorten kanssa tehdyn toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, päihde- ja mielenterveystyön koulutus, hyvät sometaidot, kyvyt toiminnan kehittämiseen, ajokortti, EA1 -todistus sekä kielitaito.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.
Työ alkaa 16.9.2019 tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työajat ovat suurimmalta osin ilta- ja viikonlopputyötä (3-5 iltaa / viikko ja 2-3 vkl / kuukausi).
Ensisijainen työpaikka on Keravan kaupungin nuorisopalvelut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Keravan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.keravannuorisopalvelut.fi

Va. nuorisosihteeri Jyrki Malinen, p. 040 318 2196, jyrki.malinen@kerava.fi (30.8. saakka)
Nuorisopalvelujohtaja Jari Päkkilä, p. 040 318 4175, jari.pakkila@kerava.fi .

Keravan kaupunki, Vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimiala, Nuorisopalvelut
Osoite: Kauppakaari 11, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 tuhannen asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Keravan nuorisotyön toiminta-ajatuksena on lasten ja nuorten yksilöllisen kasvun tukeminen luomalla heille turvallinen ja virikkeellinen elinympäristö. Keravalaisessa nuorisopolitiikassa lasten ja nuorten mielipiteet huomioidaan heitä koskevassa päätöksenteossa. Nuorisotyön keskeisiä tavoitteita ovat kasvatuksellisen nuorisotyön vahvistaminen, osallisuuden edistäminen ja vaikutusmahdollisuuksien parantaminen. Perusajatuksena ja lähtökohtana on, että nuorisotyön tulee tuottaa palveluja nuorten kanssa yhdessä; nuoria osallistavin menetelmin. Keravan nuorisopalveluiden arvopohjan luovat yksilön kunnioittaminen, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvoisuus.

Tutustu työnantajaan