Erityisavustaja - Lohjan kaupunki

Erityisavustaja - Lohjan kaupunki

Haemme erityisavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Virkkalan päiväkotiin ajalle 19.8.2019-30.6.2020.

Tukea tarvitsevan lapsen / lasten avustaminen ja toiminnan tukeminen hoito- ja kasvatustehtävissä yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Kelpoisuutena varhaiskasvatuksen erityisavustajan tehtävään on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu vastaava lastenhoitoalan koulutus.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan, 1910,92€/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on ennen työn vastaanottamista tai ennen koeajan päättymistä esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Lisätietoja antaa 8.-12.7.2019
päiväkodinjohtaja Joni Paananen 050-567 5898 tai joni.paananen@lohja.fi
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 9.8.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-185-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, alle kouluikäisten ja heidän perheidensä peruspalvelut.
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan