Erikoistuva sairaalamikrobiologi/sairaalamikrobiologi - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Erikoistuva sairaalamikrobiologi/sairaalamikrobiologi - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) asiantuntijatiimiimme kahta (2) erikoistuvaa sairaalamikrobiologia / sairaalamikrobiologia 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
1) Sairaalamikrobiologia vakituiseen toimeen tai vaihtoehtoisesti erikoistuvaa sairaalamikrobiologia määräaikaiseen toimeen Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon Joensuussa.
2) Erikoistuvaa sairaalamikrobiologia määräaikaiseen toimeen Pohjois-Savon aluelaboratorioon Kuopiossa.

Kelpoisuusehdot

Vakinaiseen toimeen valittavalta edellytetään sairaalamikrobiologin pätevyyttä, kokemusta kliinisen mikrobiologian analytiikasta, laadunhallintaosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Määräaikaiseen toimeen valittavalta erikoistuvalta sairaalamikrobiologilta edellytetään Helsingin yliopiston sairaalamikrobiologin erikoistumiskoulutuksen opinto-oppaassa määriteltyä peruskoulutusta. Kokemus kliinisen mikrobiologian analytiikasta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme laadunhallintaosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Tehtävissä edellytetään Tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lisäksi toimeen valittavilta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävään valitun on ennen toimeen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 31.7.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry –sivuston kautta. Hakemukseen tulee selkeästi merkitä, haetaanko Kuopion vai Joensuun aluelaboratorion tointa.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Lisätietoja antavat kliinisen mikrobiologian vastuualuejohtaja Ulla Kärkkäinen, 044 717 8756 ja henkilöstöjohtaja Jaana Lyhykäinen, 044 717 8703. Joensuun toimesta lisätietoja antaa ylilääkäri Jari Karhukorpi, puh 044 717 8900 jari.karhukorpi@islab.fi.

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän sekä Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikko-ja noin 70.

Tutustu työnantajaan