Erikoistuva lääkäri (2) Sisätaudit, Lappeenranta

Hakuaika päättyy  7.7.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme kahta (2) erikoistuvaa lääkäriä sisätautien klinikalle perehtymään alamme monipuoliseen työkenttään.

Koulutuksen aikana saat hyvän käsityksen akutologiasta, vuodeosastojen toiminnasta ja myöhemmässä vaiheessa myös mahdollisuuden tutustua eriytyvien alojen polikliiniseen toimintaan mielenkiintosi mukaan. Viran määräaikaisuus on sopimuksen mukainen tai enintään 2 v 3 kk. Etusijalla ovat sisätauteihin / jollekin eriytyvälle alalle opiskeluoikeuden saaneet. Sisätautien eriytyvää koulutusta on mahdollista saada 1 vuoden jakso.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella (EKHVA) on mahdollista tehdä myös kaikki reunapalvelut saman työnantajan palveluksessa, jolloin mm. lomaedut säilyvät. EKHVA:n lääkäreiden rekrytointisopimuksen mukaan erikoistuva lääkäri pääsee vuodessa 5-14 pv työpaikan ulkopuoliseen koulutukseen. Erikoislääkäritenttiä varten myönnetään 2 viikon palkallinen lukuvapaa, jos on ollut EKHVA:lla erikoistuvana lääkärinä vähintään yhden vuoden.

Kelpoisuutena virkoihin vaaditaan laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito. Virkoihin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme viroissa 4 kk koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa Kuntarekryn kautta (604386). Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo.hva@ekhva.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan hyvinvointialue, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 LAPPEENRANTA.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Ylilääkäri Reijo Linna, p. 040 651 0398

Osastonylilääkäri Kimmo Koivula, p. 044 791 5941

etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan