Erikoislääkäri, Vatsataudit

Hakuaika päättyy  30.9.2024 14:00

Avoin gastrokirurgian erikoislääkärin virka

Gastrokirurgian erikoislääkärin virka, vatsatautien yksikkö, aloitus 1.11.2024

Vatsatautien yksikköön kuuluvat osasto ja poliklinikka. Lisäksi erikoisalan potilaita hoidetaan päivystysosastolla ja tehovalvo/teho-osastoilla. Yksikössä toimii 8 gastrokirurgian erikoislääkäriä ja 3-4 erikoistuvaa lääkäriä. Poliklinikalla toimii 2 gastroenterologia.

Tehtävänkuvaan kuuluvat gastrokirurgisten potilaiden tutkiminen ja hoito poliklinikalla ja osastoilla, endoskopiat ja leikkaukset virka-aikaan. Päivystysvelvoite on. Pääasiassa päivystykset ovat 30 min hälytysajan takapäivystyksiä.

Kelpoisuusehtona on gastrokirurgian erikoislääkärin pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään tarvittaessa lokakuussa 2024.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Heli Helminen, vatsatautien toimintayksikön ylilääkäri

06-4155888

heli.helminen@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan