Erikoislääkäri (urologia, Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  31.7.2024 15:45

Tervetuloa monipuoliseen erikoislääkärin työhön Sairaala Novaan Jyväskylään! Haemme nyt Keski-Suomen Sairaala Novaan vakituiseen virkaan

UROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Erikoislääkärinä tehtäviisi kuuluu erityisvastuualueena urologisten potilaiden hoidon järjestäminen ja kehittäminen. Tarjoamme sinulle vireän ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jonka jäsenenä on helppo toimia. Hoitoprosessimme kirurgialla ovat optimaaliset sekä hyvin suunnitellut. Talossamme on erittäin vireä ja aktiivinen urologian tiimi!

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on urologian erikoislääkärin pätevyys. Kokemus endoskooppisesta ja laparoskooppisesta/robottiavusteisesta kirurgiasta katsotaan eduksi. Virassa on myös mahdollisuus kouluttautua urologiseen robottiavusteiseen kirurgiaan. Kliinisen osaamisen lisäksi toivomme hakijalta joustavuutta, yhteistyökykyä sekä kehityshalukkuutta.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus määräytyy hyvinvointialueen porraspalkkamallin mukaan, kysy lisää!

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä sijaitsee Suomen suurin keskussairaala. Vireätä koulutus- ja tutkimusyhteistyötä on niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulun kanssa. Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi. Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Heikki Seikkula, ylilääkäri

heikki.seikkula@hyvaks.fi

puh. 050 350 8001

-

Kati Kyrölä, palvelujohtaja

kati.kyrola@hyvaks.fi

puh. 050 357 3947

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan