Erikoislääkäri, koulutusvirka, korva-, nenä ja kurkkutautien poliklinikka, OYS

Hakuaika päättyy  30.9.2024 14:30

Oulun yliopistollisen sairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien vastuuyksikössä on haettavana pään ja kaulan kirurgian lisäkoulutusohjelman koulutusvirka. Sijoituspaikkana on Oulun yliopistollinen sairaala, KNK-tautien poliklinikka.

Virka täytetään enintään ko. lisäkoulutusohjelman pätevyyteen tarvittavan yliopistosairaalakoulutuksen ajaksi. Tehtävään kuuluu korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin tehtävät painottuen vaativaan pään ja kaulan kirurgiaan. Lisäksi koulutusvirkaan kuuluu opetus- ja tutkimustehtäviä sekä päivystysvelvollisuus.

Arvostamme aloitteellisuutta, joustavuutta ja nopeaa kykyä omaksua uusia asioita. Toivomme jatkuvaa arviointia omasta oppimisesta ja koulutuksen kehittämisestä. Yhteistyötaidot ja kyky toimia osana moniammatillista tiimiä on yksikössämme välttämätön ominaisuus. Kokemus pään ja kaulan kasvainten diagnostiikasta, hoidon suunnittelusta, hoidon toteuttamisesta sekä potilaiden seurannasta ja kuntoutuksesta huomioidaan valinnassa.

Valintaan vaikuttaa menestyminen haastattelussa ja tutkimusaktiivisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/994 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoisala on korva-, nenä- ja kurkkutaudit.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen koulutusviran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Samuli Hannula, p. 040 509 086. Sähköposti: samuli.hannula@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan