Erikoislääkäri, gastroenterologia - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Erikoislääkäri, gastroenterologia - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Haluatko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua? Laajan päivystyksen sairaalassamme on edustettuna 40 eri erikoisalaa. Olemme osa Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta.

Haemme GASTROENTEROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Toimintamme laajennuttua etsimme joukkoomme innokkaita osaajia työskentelemään vatsakeskuksessa. Yksikkömme on toimiva ja monipuolinen, siihen kuuluu tällä hetkellä neljä erikoislääkäriä ja yksi erikoistuva. Tarvitsemme osaajia kehittäessämme alueellista gastroenterologista toimintaa.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta ja lupaa toimia lääkärin tehtävissä sekä gastroenterologian erikoislääkärin pätevyyttä. Virkaan valittaessa on 6 kuukauden koeaika.

Lahden seutu on yli 200 000 asukkaan elinvoimainen keskus. Täällä on ylivoimaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen, harrastuksien ja työn yhdistämiseen. Tarvittaessa matka Helsinkiin ja lentokentälle taittuu tunnissa. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävä ero löytyy myös asumisen hinnassa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Ylilääkäri Jyrki Tillonen
puh. 044 719 5814
jyrki.tillonen@phhyky.fi
Ylilääkäri Tuomo Nieminen
puh. 044 482 8752
tuomo.nieminen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Konservatiivinen tulosyksikkö, Vatsakeskus
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan