Erikoislääkäri (2), virka, Leikkaus- ja anestesiakeskus, OYS

Hakuaika päättyy  14.8.2024 14:30

Haemme kahta (2) erikoislääkäriä virkaan Oulun yliopistollisen sairaalan leikkaus- ja anestesiakeskukseen.

Vahvistamme joukkojamme valmistautuessamme siirtymään uuteen sairaalaan 2024. Erikoislääkärien virat kohdentuvat leikkaus ja anestesian osaamiskeskuksen eri kliinisille osaamisalueille. Haastattelussa hakija voi esittää toiveensa osaamisalueesta tai -alueista, missä haluaisi työskennellä. Osaamisalueemme ovat:

- Ortopedisen, traumatologisen, neuro-, plastiikka- ja käsikirurgisen anestesian osaamisalue (KOVO)
- Verisuonikirurgisen, gastrokirurgisen, gynekologisen ja urologisen kirurgian anestesian osaamisalue (PEHMO)
- Aistinelinsairauksien ja lastenanestesian osaamisalue (AISLA)
- Anestesiavalvonnan ja preoperatiivisen toiminnan sekä akuutin kivunhoidon osaamisalue (LAPA)
- Laaja-alaisen moniosaajan tehtävänkuva, jossa sijoitus vaihtelee eri osaamisalueissa

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista. Erikoislääkärillä on velvollisuus osallistua erikoistuvien lääkäreiden perehdyttämiseen, ohjaukseen ja kouluttamiseen. Virkoihin liittyy päivystysvelvollisuus.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista otetta työn kehittämiseen sekä kokemusta työn kehittämisestä. Eduksi katsomme tehtävää tukevan lisäkoulutuksen tai erityispätevyyden suorittamisesta sekä kokemuksen erikoislääkärin tehtävistä. Moniosaajalta edellytämme halua kiertää eri osaamisalueilla.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävässä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuvia erikoisaloja ovat anestesiologia tai anestesiologia ja tehohoito.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Hakuprosessissa arvioidaan kliininen osaaminen ja kokemus toiminnan kehittämisestä sekä hakijan soveltuvuus tehtävään. Virkavalinnassa voidaan tarvittaessa käyttää myös soveltuvuusarviota. Valintaan vaikuttaa menestyminen haastattelussa. Lopullinen virkavalinta tehdään kokonaisarvioinnin perusteella.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Lauri Bolszak, p. 050 440 3073. Sähköposti: lauri.bolszak@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan