Erikoislääkäri (2), naisten ja lasten osaamiskeskus Lappeenranta

Hakuaika päättyy  15.11.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Etelä-Karjalan hyvinvointialue hakee naistentautien ja synnytysten (1 virka) sekä lastentautien erikoislääkäriä (1 virka) toistaiseksi voimassa oleviin virkasuhteisiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan Lappeenrantaan 2.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Karjalan keskussairaalan naistentautien ja synnytysten sekä lastentautien yksiköt ovat alan erikoissairaanhoitoa monipuolisesti tarjoava toimija. Työnkuva on monipuolinen, ja työntekijän toiveet otetaan siinä huomioon. Sairaalassamme on hyvät konsultaatiomahdollisuudet keskeisillä kliinisillä erikoisaloilla. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön lisäksi ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin työaikoihin ja olemme avoimia keskustelemaan osa-aikatyön järjestelyistä. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen.

Naisten ja lasten osaamiskeskuksen erikoislääkärin työnkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu päivystäminen. Päivystysmäärät ovat kohtuullisia. Myös ulkopuolisia päivystäjiä käy tekemässä viikonloppupäivystyksiä. Lomia sekä aktiivivapaita saa pidettyä hyvin joustavasti.

Naistentaudeilla erikoislääkäreitä on 9 ja lastentaudeilla 7, ja erikoistuvia lääkäreitä on lastentaudeilla 2 ja naistentaudeilla 2-4. Synnytyksiä hyvinvointialueella on vuosittain noin 700. Meillä erikoislääkärit tekevät osasto- ja poliklinikkatyötä. Työnkuva rakentuu omia toiveita kunnioittaen. Suppeiden erikoisalojen suhteen olemme tehneet jakoa erikoislääkäreiden kesken, toiveet huomioiden. Ulkopuolisia konsultteja käytetään lastentaudeilla suppeilla erikoisaloilla (kardiologia, endokrinologia, gastroenterologia, reumatologia, nefrologia, lastenkirurgia).

Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja työnantajana Ekhva on koulutusmyönteinen. Koulutamme sisäisesti ja mahdollistamme osallistumisen myös ulkopuolisiin koulutuksiin.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Lisäksi käytössämme on erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin saralla.

Kelpoisuutena virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys kyseisellä erikoisalalla. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Huomioimme haussa myös erikoistumisen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Virkoihin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viroissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/wp-content/uploads/2022/01/Infektioturvallisuuslomake-.pdf

Valittujen henkilöiden tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Viroissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.

Tervetuloa joukkoomme erikoislääkäriksi kehitysmyönteiseen ja moniammatillisesti toimivaan tiimiimme!

Yhteystiedot

Ylilääkäri Maijakaisa Harju, p. 040 842 4548 (naistentaudit ja synnytykset)

Vt. ylilääkäri Lauri Snellman p. 040 127 4140 (lastentaudit)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan