Erikoisammattimies - Salon kaupunki

Erikoisammattimies - Salon kaupunki

Salon kaupungin maankäyttöpalveluissa on haettavana erikoisammattimiehen työsuhde

Työtehtäviin kuuluvat Salon kaupungin hallinnoimien viheralueiden hoito- ja kunnossapitotyöt. Talviaikaan tehtäviin kuuluvat puistometsissä tehtävät hoitotyöt. Pääasiallisena toiminta-alueena ovat Perniön ja lähistön viheralueet ja puistometsät.

Kelpoisuusvaatimukset ja palkkaus
Edellytämme puutarha-alan perustutkintoa ja voimassa olevaa ajokorttia (vähintään AB).
Tehtäväkohtainen palkka on 1956,98 €/kk. Työhön sovelletaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta.

Edellytämme sinulta
Soveltuvaa työkokemusta viheralueiden kunnossapidon ja viherrakentamisen tehtävistä, kokemusta yleisimpien viherkunnossapidon koneiden ja laitteiden hallinnasta. Eduksi katsotaan suoritetut tieturva- ja työturvallisuuskoulutukset.

Arvostamme
Vastuullista otetta tehtävien hoitamisessa, kykyä työskentelyyn sekä tiimin jäsenenä, että itsenäisesti.

Työ alkaa 27.5.2019 tai sopimuksen mukaan.
Ennen työsuhteen alkamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Koeaika on 6 kuukautta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, 044 7782278.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/erikoisammattimies. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy ke 10.04.2019 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginpuutarhuri Matti Nikander, 044 7785327

Salon kaupunki, maankäyttöpalvelut
Osoite: Salontie, Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan