Ensihoitaja/Sairaanhoitaja, ensihoidon virtuaaliyksiköt

Hakuaika päättyy  4.7.2024 15:00

Sairaanhoitajan/Ensihoitajan määräaikaiset tehtävät ensihoidon virtuaaliyksikössä Rovaniemellä

Haemme joukkoomme neljää (4) sairaanhoitajaa/ensihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ensihoidon virtuaaliyksiköiden pilotointiin Rovaniemelle ajanjaksolle 30.9.2024 - 31.3.2025. Pilotointijaksolta saatavan tiedon pohjalta toiminta on tarkoitus vakiinnuttaa. Tehtävissä ei ole etätyömahdollisuutta.

Ensihoidon virtuaaliyksiköissä käsitellään pääosin ensihoidon D-kiireellisyysluokan tehtäviä puhelimitse tehtävällä hoidontarpeen arvioinnilla, tarkoituksenmukaisen resurssin ohjaamisella potilaan luokse, sekä puhelimitse annettavilla hoito-ohjeilla ja neuvonnalla. Virtuaaliyksiköiden pilotointi on osa isompaa Ensihoitopalvelut osana sote-palvelukokonaisuutta & Hyvinvointialueen yhteinen tilannekeskus ja resurssiohjaustoiminto -projektia. Projektin tarkoituksena on muun muassa parantaa päivystyksellisten palveluiden saatavuutta ja palveluketjujen toimivuutta.

Työskentelyalueena Lappi tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, joka haastaa kokeneenkin ensihoitajan ja tarjoaa kokemuksia, joita muualla ei kohtaa. Pitkät kuljetusmatkat, meri, tunturit sekä haastavat luonnonolosuhteet vaativat ensihoitajilta kykyä itsenäiseen toimintaan ja henkilöstöjohdolta kykyä johtaa resursseja tehokkaasti sekä löytää luovia ratkaisuita muuttuviin tilanteisiin. Yhteistyö ensihoidon sisällä sekä ennakkoluuloton ja innovatiivinen yhteistoiminta pelastuslaitoksen sekä muiden sidosryhmien kanssa mahdollistavat tehokkaan palvelun poikkeuksellisissa olosuhteissa. Valtioiden rajat ylittävät ensihoitotehtävät tuovat myös oman mausteensa toimintaamme.

Keskeisimmät työtehtävät:

- Puhelimitse tehtävä hoidontarpeenarvio ja tehtävänkäsittely ensihoidon virtuaaliyksikössä
- Yksikön päivittäistoiminnan kehittäminen ja raportointi

Tarjoamme:

- Tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 914,70 €/kk
- Monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat

Odotamme hakijalta:
- Ensihoitajan (AMK) tai sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa
- Hyvää suullista englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:
- Ensihoidon työkokemusta
- Aiempaa työkokemusta sote-tilannekeskustyöskentelystä ja puhelimitse tehdystä hoidontarpeen arvioinnista
- Aiempaa työkokemusta päivystyshoitotyöstä, kotisairaalatoiminnasta tai muista liikkuvista palveluista
- Lapin palvelujärjestelmän ja ensihoidon toimintaympäristön tuntemusta
- Saamen ja ruotsin kielen taitoa
- Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, motivaatiota kehittää päivystyksellisten palveluiden saatavuutta ja potilaan hoitopolkua moniammatillisessa tiimissä

Yhteinen perehdytys- ja koulutusviikko järjestetään 30.9. - 4.10.2024. Varsinainen työskentely virtuaaliyksikön tehtävässä voi alkaa vasta, kun työntekijän turvallisuusselvitys on valmistunut. Työnhakijan tulee olla lisäksi rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävään valituilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Noudatamme koeaikaa, joka on puolet määräaikaisen työsopimuksen pituudesta tai enimmillään 3 kuukautta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Haku tehtäviin tapahtuu sähköisesti Kuntarekry-palvelussa. Tehtävien hakuaikaa on jatkettu 4.7.2024 klo 15.00 saakka. Tehtäviä jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.
Haastattelut järjestetään Teams-yhteydellä 8-10.7.2024.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:

Marika Ainasoja, projektisuunnittelija, puh. 040 154 5240, marika.ainasoja@lapha.fi

Tuomas Hiltunen, vastuuyksikön johtaja/LAPHA ensihoitopalvelu, puh 040 670 4330, tuomas.hiltunen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan