Englannin kielen lehtori - Uudenkaupungin kaupunki

Englannin kielen lehtori - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupungin koululaitoksessa on haettavana perusopetuksen englannin kielen lehtorin virka (nro 201) vakinaista täyttämistä varten 1.8.2019 alkaen.

Viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Kalannin koulu.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset virkaan tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut, Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki.

Hakuaika päättyy 21.2.2019 klo 12.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Lisätietoja antaa Kalannin koulun rehtori Salme Tuokila, puh. 050 568 6237.

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut
Osoite: Uusikaupunki

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.
Uudenkaupungin kaupunki noudattaa savuttoman työantajan periaatteita.

Tutustu työnantajaan