EKKS K1 yhteispäivystyksen tiimivastaava

Hakuaika päättyy  8.7.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella on haettavana 8.7.2024 mennessä tiimivastaavan työsuhteinen tehtävä EKKS yhteispäivystyksessä. Yhteispäivystys kuuluu Akuuttiin vastuuyksikköön yhdessä ensihoidon, kotisairaalan, tilannekeskuksen ja päivystysosaston kanssa.

Tiimivastaava työskentelee yhteispäivystyksessä, tukien toimintayksikön esihenkilöä yksikön johtamisessa ja kehittämisessä. Esihenkilö voi delegoida tiimivastaavalle erikseen sovittuja tehtäviä. Yhteispäivystys jakaantuu toimintoina vastaanottopuoleen sekä akuuttipuoleen. Tiimivastaavan keskeinen tehtävä on työvuorojensa aikana vastata yksikön operatiivisesta toiminnasta. Tehtäväkokonaisuuteen kuuluu mm. henkilöstön perehdytysprosessin ja osaamisen kehittäminen, ylläpito ja varmistaminen. Tiimivastaava koordinoi eri vastuualueiden toimintaa yhteispäivystyksessä ja osallistuu aktiivisesti potilasprosessien sekä työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tiimivastaava on osa yksikön johtotiimiä ja tekee aamu- ja iltavuoroja tarpeen mukaan viikon jokaisena päivänä.

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan AMK tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa ja oikeutta harjoittaa sairaanhoitajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Tehtävä edellyttää jatkuvaa omaehtoista tiedonhankintaa sekä näyttöön perustuvan hoitotyön toiminnan tuomista käytännön tasolle.

Tehtävä vaatii asiantuntemusta päivystyshoitotyöstä, usean vuoden työkokemusta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä vaatii useiden asioiden samanaikaista hallintaa ja vahvaa ammatillisuutta sekä oma-aloitteista toimintaa moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Tehtävässä edellytetään myös hyviä kirjallisia taitoja sekä yleisimpien tietojärjestelmien ja ohjelmien sujuvaa käyttöä.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella on käynnissä selvitys johtamis- ja palvelurakenteista, jonka myötä tehtäväkuvauksiin voi tulla muutoksia.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Me työnantajana välitetään sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet

Yhteystiedot

Anne Saltiola, yhteispäivystyksen esihenkilö, 044 791 571, anne.saltiola@ekhva.fi

Jan-Erik Palviainen, palvelupäällikkö, 040 487 7020. jan-erik.palviainen@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan