Diabeteshoitaja - Janakkalan kunta

Diabeteshoitaja - Janakkalan kunta

HAEMME DIABETESHOITAJAA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN JANAKKALAN TERVEYSKESKUKSEN TERVAKOSKEN TERVEYSASEMALLE

Sinä empaattinen ja asiakaspalveluhenkinen hoitotyön ammattilainen, joka suhtaudut myönteisesti digitaalisiin palveluihin ja olet innokas kehittämään työtäsi. Tule hoitamaan diabeetikoita hyvin toimivaan työyhteisöön.

Haemme Janakkalan terveyskeskuksen Tervakosken terveysasemalle diabeteshoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Aikaisempi kokemus diabeteshoitajan tehtävistä, itsenäisestä vastaanottotyöstä ja ryhmävastaanotoista ovat sinulle eduksi. Toivomme että sinulla on diabeteshoitajana kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, vahvaa ammatillista osaamista ja osaat tehdä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa. Potilasryhmänä Insuliinihoitoiset diabeetikot kuuluvat diabeteshoitajan vastuualueeseen.

Käytössämme on LIFECARE-potilastietojärjestelmä, TeleQ takaisinsoittojärjestelmä sekä sähköisiä palveluita.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Työssä menestyminen edellyttää hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidonosaamista LOVe-tentin tai muun vastaavan avulla.. Mikäli tunnistat näistä itsesi voit olla etsimämme henkilö.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työaikamuoto on jaksotyö, päivätyönluonteinen. Työ alkaa 8.7.19 tai sopimuksen mukaan ja kestää vuoden 2019 loppuun.

Haastattelut tapahtuvat viikolla 27.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiosta löydät osoitteesta www.janakkala.fi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja lisäksi diabeteshoitotyön erikoistumisopinnot tai muu verrattavissa oleva diabeteshoitajan täydennyskoulutus.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoja virka-aikaan antaa osastonhoitaja Marjo Kuikka puh. (03) 680 1440 tai diabeteshoitaja Riitta Pihko (03) 6801 416 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 26.6.19 klo 12.00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Terveyden- ja sairaanhoito
Osoite: Kivimiehentie 2, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan