Controllerin virka - Kotkan kaupunki

Controllerin virka - Kotkan kaupunki

Tule mukaan rakentamaan reilua, rohkeaa ja rakasta Kotkaa.
Merikaupunki Kotka hakee controlleria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kotkan kaupungin talousyksikkö käsittää controller- ja rahoitustoiminnot, hankinta- ja varastotoiminnot, tietohallinnon sekä riskienhallinnan. Controllerit toimivat talousarvion laadinnan, tilinpäätösvalmistelun ja vuoden aikana toteutettavan toiminnan ja talouden seurannan koordinoijina koko kaupungin tasolla.

Haemme nyt joukkoomme talouden ammattilaista, joka ymmärtää julkistalouden lähitulevaisuuden haasteet. Haettavan controllerin ensisijaisena tehtävänä on taloudellisen tiedon analysointi johdon päätöksenteon tueksi, raportoinnin kehittäminen sekä kokonaiskuvan muodostaminen kaupungin ja konsernin talouden kehityksen ennakoimiseksi. Controllerin tehtävät liittyvät hänelle nimettäviin vastuualueisiin.

Kotkassa talousarvio on vahvasti linkittynyt strategiaamme, joka on aidosti kaupungin toiminnan punainen lanka. Talousyksikkömme on täynnä rautaisia ammattilaisia ja arvostamme toistemme ammattitaitoa. Meillä on loistava yhteishenki ja tekemisen meininki!

Virkaan valittavalta vaaditaan soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Controllerin tehtävässä eduksi luetaan työkokemus vastaavista tehtävistä, taito vaativan taloudellisen tiedon tuottamisesta, kyky tuottaa talouden ajankohtaista ohjeistusta ja neuvontaa nykyaikaisin välinein, kuntaorganisaation toiminnan ja kirjanpidon tuntemus sekä konsernilaskennan osaaminen.

Tarkempi toimenkuva määritellään virkaan valittavan koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Viran tehtäväkohtainen palkkaus on 3564,82 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Viran täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma - pe klo 7 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja virasta antaa talousjohtaja Pietu Mänttäri, puh. 040 518 7125.

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Talousyksikkö
Osoite: Kustaankatu 2, Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan