Controller - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Controller - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Controller sijoittuu talouspalvelujen tulosyksikköön. Talouspalveluissa hoidetaan kaikki talouteen liittyvät tehtävät; keskuskirjanpito, osto- ja myyntireskontrat, ostolaskujen käsittely, perintä, maksatus, laskutus, taloustilastointi, talousraportointi, talousarvio ja tilinpäätös.
Controllerin keskeisiä tehtäväkokonaisuuksia ovat mm. talousarvion ja tilinpäätöksen laadintaprosessien hallinta, osavuosikatsaukset, kuukausiraportointi, talouden analysointi ja talouteen liittyvät asiantuntijatehtävät tuotteistuksessa.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva talousalan tutkinto (tradenomi tai merkonomi) ja kokemusta vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Controllerin tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja valmiuksia kehittää taloushallinnon prosesseja, kykyä työskennellä itsenäisesti osana ryhmää, kokonaisuuden hallintaa, rutiinien- ja paineensietokykyä, hyviä IT-taitoja sekä talouden kannalta olennaisen lainsäädännön tuntemusta. Edellytämme hyviä MS-Office taitoja sekä kunnallistalouden tuntemus on eduksi.

Talousjohtaja Riitta Luukkonen, riitta.luukkonen@ylasavonsote.fi, puh. 040 489 4214
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hallinto- ja tukipalvelut, Talouspalvelut
Osoite: PL 4, Iisalmi

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimintakulut ovat vuositasolla 158 milj. euroa. Vakinaista henkilöstöä on n. 1300 neljän kunnan alueella.

Tutustu työnantajaan