Bildningsdirektör - Porvoon kaupunki

Bildningsdirektör - Porvoon kaupunki

Borgå stad erbjuder utmanande och intressanta ledningsuppgifter i en kraftigt växande stad med cirka 50 000 invånare inom ett utsträckt metropolområde.

Vi söker Bildningsdirektör till en ordinarie tjänst från 1.12.2019 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett inspirerande arbetsklimat, moderna arbetsredskap samt en konkurrenskraftig lön. I tjänsten får du tillämpa ditt kunnande på ett omfattande sätt. Du är medlem i stadskoncernens ledningsgrupp.

Bildningssektorn omfattar uppgiftsområdena bildningssektorns ledning, finskspråkiga utbildningstjänster, svenskspråkiga utbildningstjänster, tjänster inom småbarnspedagogik samt kultur- och fritidstjänster. Sektorn har cirka 1 700 tjänsteinnehavare och arbetstagare. Bildningsdirektören är föredragande i bildningsnämnden. Ansvarsområdena för tjänsten kan preciseras och ändras senare.

Behörighetskraven för tjänsten som bildningsdirektör är lämplig högre högskoleexamen, förtrogenhet med branschen, goda ledaregenskaper samt god förtrogenhet med kommunalförvaltning. För tjänsten krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska. Vi förväntar oss också ett aktivt utvecklingsgrepp och god samarbetsförmåga. Övriga språkkunskaper räknas som merit. Goda kommunikationsfärdigheter, ekonomisk kompetens och stresstålighet är viktiga för att klara av uppgiften.

Ett godtagbart läkarintyg ska lämnas in innan tjänsten tas emot. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan med löneanspråk senast 30.9.2019 kl. 14 via länken Sök nu.
Tidigare ansökningar beaktas.

Läs mer

https://www.borga.fi

Ytterligare upplysningar ger stadsdirektör Jukka-Pekka Ujula, tfn 040 352 2033

Bildningssektorn
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren