Bassopasuunan soittaja, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Bassopasuunan soittaja, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Oulun Sinfoniassa on haettavana BASSOPASUUNAN SOITTAJAN vakinainen tehtävä. Tehtävänä on tenoripasuunan soittovelvollisuus.

Haettavalla henkilöllä edellytetään olevan erinomainen soittotaito, hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot sekä auttava englannin kielen taito. Mikäli valittava ei puhu suomea, tulee hänellä olla valmius oppia kieli auttavasti vuoden sisällä. Arvostamme työkokemusta ja hyviä ryhmä- sekä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehtona on hyväksytty koesoitto. Koesoitto 17.5.2019 alkaen klo 10:00 Madetojan salissa, Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu.

Koesoittotehtävät:
1. Alexander Lebedev: Concerto in One Movement
Orkesteri-ja kamarimusiikkitehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Erikseen korvataan mahdollinen tallennetyö ja pienyhtyetyöskentely.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1914/2019. Hakemukset on toimitettava 2.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulusinfonia.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Pälli, p. 044 703 7210 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri
Osoite: Leevi Madetojankatu 1-3, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan