Aulapalvelutyöntekijä - Arkea Oy

Aulapalvelutyöntekijä - Arkea Oy

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimistoissa, kulttuuri- ja arvokiinteistöissä sekä terveydenhuollon toimipisteissä. Vastaamme päivittäin lukuisten asiakaskohteidemme vartiointi-, vahtimestari- ja aulapalveluista.

Haemme itsenäiseen työhön tottunutta aulapalvelutyöntekijää/toimistoapulaista Turun Kupittaan teknologia-alueelle. Olet asiakkaiden parissa viihtyvä iloinen ammattilainen. Asiakaskunta koostuu osittain ulkomaalaisista, joten asiakaspalvelusi sujuu hyvin myös englanniksi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja pystyt auttamaan niissä. Työtehtäviin kuuluu mm. vieraiden vastaanotto ja opastus, kokousjärjestelyissä avustaminen, puhelinvaihteenhoito, postin ja lähetysten vastaanotto, kulunhallinta sekä pienimuotoiset toimistotyöt.

Olet uusille kasvoille ensi kontakti, joten reipas asenne näkyy työotteessasi. Haemme ammattilaista työskentelemään asiakkaamme tiloissa. Omaat työkokemusta vastaavista tehtävistä ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Aiempi kokemus Av-laitteista katsotaan eduksi.

Työ on osa-aikainen, 30h/viikko, arkisin klo 8:00 - 14:00. Odotamme hakijalta myös valmiutta tarvittaessa täysipäiväiseen työhön sekä satunaisiin viikonlopputöihin.

Miksi tulisit Arkeaan töihin? Tarjoamme antoisan työn kasvavassa ja menestyvässä yhtiössä. Panostamme myös henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Henri Tuominen, henri.tuominen@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan