Audionomi/Kuulontutkija, KNK -yksikkö - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Audionomi/Kuulontutkija, KNK -yksikkö - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme korva-, nenä-, ja kurkkutaudeille vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen

AUDIONOMIA / KUULONTUTKIJAA

Korva-, nenä- ja kurkkutautien yksikkö on maamme suurin ei-yliopistollinen keskussairaalayksikkö. Työn tekemisen edellytykset ovat nykyaikaiset. Myös audiologiaa on kehitetty vahvasti viime aikoina. Uusi sairaalamme valmistuu vuoden päästä, syksyllä 2020.

Keski-Suomen keskussairaalan kuuloasema tutkii asiakkaiden, myös lasten, kuulo- ja tasapainoelinten häiriöitä ja tarjoaa niihin tarpeenmukaista kuntoutusta. Työhösi kuuluu eri-ikäisten potilaiden kuulon- ja tasapainotutkimusten sekä niihin liittyvien hoidon ja kuntoutuksen suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä. Arvostamme innostustasi kehittää alueemme väestön kuulontutkimusta ja -kuntoutusta. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn audionomin tehtävässä erikoissairaanhoidossa.

Tukenasi sinulla on moniammatillinen ja osaava työyhteisö. Ennen töiden aloittamista kartoitamme kanssasi työhön liittyviä toiveitasi ja osaamistasi. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja suhtaudumme myös lisäkouluttautumiseen kannustavasti.

Odotamme sinulta, että hallitset audiologisen hoitotyön ja sinulla on tuntemusta alan tekniikasta. Hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä eduksi. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä tutkinto, laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi audionomin/kuulontutkijan koulutusta.
Audionomin tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Työyhteisöömme on helppo tulla niin uransa alkumetreillä kuin jo kokemusta omaavana ammattilaisena. Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Ole yhteydessä!

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Osastonhoitaja
Satu Jämsen
Puh. 014 269 2007
satu.jamsen@ksshp.fi
Ylihoitaja Teija Ollikainen
puh.050 357 8552
teija.ollikainen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Operatiivinen palvelualue, Korva-, nenä. ja kurkkutaudit
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan