ATK-tukihenkilö - Äänekosken kaupunki

ATK-tukihenkilö - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki hakee kahta vakituista

ATK-tukihenkilöä

monipuolisiin ja mielenkiintoisiin IT-tuen tehtäviin. Toinen paikka täytetään 1.1.2020 alkaen ja toinen kevään 2020 aikana, kuitenkin viimeistään 1.5.2020 alkaen.

ATK tukihenkilön tehtäviin kuuluu laite- ja ohjelmistoasennukset pääsääntöisesti Windows -pohjaisissa ympäristöissä. Tehtäviin kuuluu työpyyntöjen vastaanottaminen, tietoteknisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen sekä käyttäjien opastaminen paikan päällä sekä etähallintatyökalujen avulla. Työhön sisältyy myös ICT laitteiden toimituksia, kokoonpanoa sekä huoltotehtäviä. Työskentely tapahtuu Äänekosken kaupunkikonsernin eri toimipisteissä.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta oleellista on vahva osaaminen Windows käyttöjärjestelmistä, sekä Microsoft-tuotteiden asennus- ja konfigurointihallinnasta. Lisäksi osaaminen työasemista, kannettavista, verkkotulostimista, tableteista, mobiilipäätelaitteista, AV laiteista sekä näiden konfiguroinneista lasketaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto, esim. datanomi. Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta IT-tuen tehtävistä Windows-ympäristössä sekä Office-tuoteperheen hyvää hallintaa. Office 365 ja Active Directory tuntemus katsotaan eduksi. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, luovaa ongelmanratkaisutaitoa, oma-aloitteisuutta sekä järjestelmällisyyttä, palveluasennetta ja kykyä palvella asiakkaita ratkaisukeskeisesti sekä halua kehittää asiakkaidemme palvelukokemusta. Myös pitkäjänteisyys sekä kyky saattaa asiat dokumentointia myöten valmiiksi asiakkaita palvellessa on tärkeää. Etsimme henkilöä, joka pystyy toimimaan myös omatoimisesti asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä moniasiakasympäristössä, mahdollisuuden työskennellä lähellä asiakasrajapintaa, ajanmukaiset työvälineet ja perehdytyksen työtehtäviin sekä organisaation ja työkavereiden vahvan osaamisen työn tueksi.

Työn liikkuvuus edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävien täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Tietohallintopäällikkö Juha Kärkkäinen, puh 0400 545 326, juha.karkkainen(a)aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, tietohallinto
Osoite: Hallintokatu 4, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/