Ateria- ja puhtauspalvelualan kesätyö - Oulun kaupunki

Ateria- ja puhtauspalvelualan kesätyö - Oulun kaupunki

Liikelaitos Oulun Tilapalvelut rakennuttaa ja ylläpitää kaupungin palvelukiinteistöjä sekä järjestää ateria-, kiinteistönhoito- ja puhtaanapitopalvelut. Tämän lisäksi liikelaitos tuottaa virastomestari- ja kuljetuspalveluita sekä sisäliikuntalaitosten hoitopalveluita.

Liikelaitos Oulun Tilapalvelut hakee hallinnollisiin tehtäviin ATERIA- JA/TAI PUHTAUSPALVELUALAN opiskelijaa kesätyöhön. Työ alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan ja kestää kaksi kuukautta.

Hakijalta edellytetään ateria- ja/tai puhtauspalvelualan opintoja. Ensisijaisesti tehtävään haetaan opiskelijaa, joka on opinnoissaan jo loppusuoralla.

Työtehtävinä ovat mm.:
- toiminnanarvioinnit
- ateria- ja puhtauspalveluiden laadun arvioinnit
- sopimuksen mukaisen palvelun tuottamisen seuranta
- perussiivousten laatu- ja toteuman seuranta.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa, työaika 36,75 h/viikko.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2651/2019. Hakemukset on toimitettava 28.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://ouka.fi/tilapalvelut

Lisätietoja tehtävästä antaa alue-esimies Helena Kiljander, p. 040 5570 894 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun Tilapalvelut
Osoite: Sorvitie 5, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan