Asuntolaohjaaja - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Asuntolaohjaaja - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Gradian asuntolapalveluihin haetaan asuntolaohjaaajaa monipuolisiin tehtäviin nuorten ohjaus- ja tukipalvelujen pariin 1.8.2019 alkaen. Asuntolaohjaaja toimii asuntolassa asuvien opiskelijoiden tukena, valvojana ja ohjaajana. Tehtävän luonne on kokoaikatyö, sisältäen aamu- ja iltavuoroa työvuorosuunnitelman mukaan. Tässä vaiheessa tehtävä sijoittuu Jämsän asuntolaan.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa (esim. nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinto) ja/tai vastaavaa työkokemusta. Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, tietoteknistä osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/

Rauni Gyldén, opiskelijapalvelupäällikkö, p. 040 341 6163

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia sisäiset palvelut
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa.

Tutustu työnantajaan