test

Asumisen ohjaajan kesälomasijaisuus, Kolpene, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  1.7.2024 15:00

Haemme asumisen ohjaajan (lähihoitaja) 1-4 kk kesälomasijaisuuksiin työntekijöitä Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen pitkä- ja lyhytaikaisen kuntoutuksen yksiköihin.

Oletko sinä etsimämme sote-alan ammattilainen tai alan opiskelija?

Haemme asumisen ohjaajan (lähihoitaja) 1-4 kk kesälomasijaisuuksiin työntekijöitä Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen pitkä- ja lyhytaikaisen kuntoutuksen yksiköihin Mäntyrinteelle, Luotoon ja Vuomaan.

Tule meille töihin! Kesäsijaisuutemme tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua vammaistyöhön.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn virkeässä työyhteisössä. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun ja tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista työaikajoustoilla.

Työ sisältää autismikirjon ja/tai kehitysvammaisten asiakkaiden kokonaisvaltaista avustamista, ohjaamista ja tukemista arjessa. Sinulla on mahdollisuus päästä kasvattamaan ammattitaitoasi ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi henkilökunnaltamme. Meillä on hyvä moniammatillinen työyhteisö. Voit valita työyhteisön oman kiinnostuksesi mukaan.

Sijaisuuksia on useita ja työn aloittamisajankohdat vaihtelevat.

Odotamme sinulta:

• Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai ammattiin opiskelua
• Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
• Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
• Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
• Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Työsuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet sijaisuuden kestosta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevien yli 3kk työsuhteissa on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Kiinnostuitko, haluamme kuulla sinusta lisää!

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 1.7.2024 saakka. Tehtävää jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Lisätietoja

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut:

Varahenkilöstön palveluvastaava Nina Joutsen 040-168 7304, nina.joutsen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan