test

Asumisavustaja, Koto-palvelu Kauhajoki

Hakuaika päättyy  9.5.2024 14:00

Asumisavustajan kaksi (2) määräaikaista sijaisuutta, Koto-palvelussa Kauhajoella.

Haemme kahta (2) asumisavustajaa sijaisuuteen Kauhajoen Koto-palveluun. Sijaisuuden kesto 31.8.2024 saakka, työn aloitus on sovittavissa.

Työ on asiakkaiden omaan kotiin annettavaa palvelua, asiakkaiden henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti Kauhajoen alueella.

Sote-alan työkokemusta tai koulutusta ei vaadita mutta katsotaan eduksi, sillä työ on avustamista erilaisissa kodin askareissa ja asiakkaan tarvitsemissa päivittäisissä toimissa kuten hygieniassa ja ruoanlaitossa.

Kelpoisuus työhön arvioidaan työhaastattelussa yhdessä hakijan ja työnantajan edustajan kanssa. Ajokortti ja oma auto on työssä välttämätön. Oman auton käytöstä maksetaan palkan lisäksi erilllinen kilometrikorvaus.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään erikseen ilmoitettuna aikana.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Carita Lintula

0407382503

carita.lintula@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan